Tilausehdot

Verkkosivujen ylläpitäjä:

Sähköasennus Kuronen Oy

Y-tunnus 0576511-7

Hietalantie 5

80710 Lehmo

Puh. 040 871 5883

info@10naytto.fi

Yhteyshenkilö: Olli Kuronen

Mainospaikkojen varaaminen

 • Valitse ”osta mainostilaa” tai paina ”siirry varaamaan” tekstiä
 • Mikäli olet jo asiakkaamme, valitse ”kirjaudu sisään”
  • Mikäli olet uusi asiakas ja haluat luoda asiakastilin, valitse ”luo asiakastili”
  • Mikäli haluat jatkaa kirjautumatta, valitse ”jatka kirjautumatta”
   • Mikäli jatkoit kirjautumatta, täytä tilaajan sekä yrityksen tiedot
 • Valitse haluamasi mainospaikat sekä mainostusaika
 • Kampanjan hinta määräytyy mainospaikkojen lukumäärän sekä kampanjan ja mainospotin keston mukaan
  • Seuraavaksi lisää kampanjan materiaali ”lisää mediasi” näkymässä. Voit joko klikata tai pudottaa aineistosi mainosportaaliin
  • Mikäli olet kirjautunut sisään, voit hyödyntää myös mediapankkiamme. Mediapankkiin voidaan tallentaa omia materiaaleja myöhemmin käytettäväksi.
  • Mikäli haluat varata mainoskampanjan sähköpostitse niin tiedustelut ja materiaalin voi lähettää osoitteeseen info@10naytto.fi
 • Aineistoa ladatessasi mediaportaaliin, huomioithan aineiston tekniset vaatimukset
 • "Viimeistely" osiossa näet tilaukseksi tiedot
  • Tarkista, että päivät sekä kellonajat pitävät paikkaansa
  • Tarkista, että olet valinnut kaikki halutut mainospinnat
  • Tässä näet myös kampanjoinnin kokonaishinnan sekä alv. 0% että alv. 24%
  • Tarkista, että tilaajan tiedot pitävät paikkaansa, varsinkin sähköpostiosoite
  • Mikäli haluat laittaa tarkennusta, voit lisätä kommenttikenttään lisätietoja
 • "Tee tilaus" -vaihe
  • Tässä vaiheessa valitaan mainoskampanjan maksutapa
  • Voit maksaa kampanjoinnin verkkopankissa
  • HUOM! Saat maksulinkin / laskun vasta, kun olemme tarkistaneet ja hyväksyneet mainoksen.
  • Mikäli rekisteröidyt asiakkaaksi, voit nopeuttaa tätä prosessia.
   • Kun rekisteröidyt asiakkaaksi niin mahdollisuus myös laskulla maksamiseen aukeaa.
 • Saat sähköpostiisi tilauksen kulusta lisätietoja
  • Ilmoitamme kun mainoksesi on hyväksytty ja kun se on julkaistu mainospinnoilla

Tilauksesi

Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, tarkistamme ja vahvistamme tilauksen, jonka jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sekä maksulinkin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksen saatuasi, lue se tarkasti läpi ja tarkista, että tilausvahvistus vastaa halutun mainoskampanjan tietoja. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli aineisto ei täytä sille asetettuja kriteereitä, joko teknisten tietojen tai sisällön suhteen (ks. markkinoinnin hyvä tapa). Tämän takia varmistathan, että aineistosi vastaa sille asetettuja kriteereitä. Emme peri kuluja, mikäli aineistosi on vääränlainen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellistesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, yhteisö tai yritys. Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt nämä tilausehdot. Meillä on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja ja kulloinkin voimassaolevat myyntiehdot löydät 10näytön kotisivuilta www.10naytto.fi

Varaamme oikeuden käyttää toteutuneiden mainoskampanjoiden kuvamateriaalia omassa markkinoinnissamme.

Maksaminen

Verkkosivuillamme käytämme Checkout maksunvälityspalvelua. Alla olevasta maksuehdot kohdasta näet eri maksutavat. Mikäli haluat maksaa mainoskampanjoinnin verkkopankissa, saat aineiston hyväksymisen jälkeen maksulinkin sähköpostiisi.

Täältä löydät lisätietoja Checkoutin maksutavoista.

Maksuehdot

Checkout on turvallinen maksutapa sekä heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, he ovat välinneet maksusi.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan).

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

 • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
 • 50–2000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
 • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

Lisätietoja löydät täältä.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Checkoutin maksuehtoihin pääset tutustumaan täältä.

Hinnoittelu

Mainoskampanjan kokonaishinta määräytyy pintojen määrän, mainoksen pituuden (sekuntia) sekä kampanjan keston mukaan. Mainospaikkojen hinnat ovat ilmoitettu euroissa, jotka eivät sisällä arvonlisäveroa (24%). Näet kampanjoinnin kokonaishinnan (sekä alv. 0% että alv. 24% hinnan), kun valitset kampanjan keston sekä mainospinnat. Kokonaishinnat näet myös "viimeistely" osiossa. Pidämme oikeuden mainospaikkojen hintojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen, jos hinnoittelussa on sattunut selvä hinnoitteluvirhe. Selvällä hinnoittelu virheellä tarkoitetaan sitä, että hinta poikkeaa huomattavasti ja selvästi palvelun oikeasta hinnasta.

Aineistojen toimitus

Toivomme, että mainoskampanjan aineisto toimitetaan vähintään kolme (3) työpäivää ennen varsinaisen kampanjan alkua. Tällöin kerkeämme hyväksymään sekä ajastamaan aineiston. Mikäli aineisto toimitetaan myöhemmin, emme pysty takaamaan, että kampanja alkaa ajallaan. Materiaalin tuotanto ei sisälly mainoskampanjan hintaan. Mikäli tarvitset apua materiaalin tekoon, täältä löydät lisätietoja sisällöntuotannosta. Aineisto-ohjeet mainospaikoille löydät verkkosivuiltamme tästä sekä varauskalenterista mainospinnan kohdalta. Asiakas on vastuussa siitä, että materiaali vastaa aineisto-ohjeiden vaatimuksia. Mikäli materiaalissa ilmenee puutteita, on Asiakas vastuussa materiaalin muokkaamisesta sekä siitä aiheutuvista lisäkustannuksista. Meillä on oikeus kieltäytyä aineisto-ohjeiden vastaisesti tuotetun materiaalin näyttämisestä.

Aineiston nimeäminen: mainostaja_viikko_kampanjanaihe

Mainospaikkojen päällä oloaika

Kampanjoiden aloitusaika on vuorokauden alkaessa. Huomioithan mainospaikkojen päällä oloajat. Kävelykadulla mainospaikat ovat ympärivuorokauden päällä. Joensuun torilla sekä Raatekankaantiellä mainospaikat ovat päällä päivittäin 0700-2100 välisen ajan.

Mikäli haluat aloittaa kampanjoinnin eri aikaan kuin vuorokauden alkaessa, voit muuttaa tätä varauskalenterista.

Laskutus ja maksuehdot

Mainoskampanjan kokonaishinta laskutetaan kampanjan alkaessa. Laskuun lisätään lainsäädännön mukaisesti arvonlisävero. Maksuehto 10 pv netto.

Mikäli et halua rekisteröityä asiakkaaksi niin käytössänne on silloin verkkomaksutavat sekä OP-lasku. Rekisteröitymisen jälkeen mahdollisuus nopeuttaa prosessia ja mahdollisuus saada laskutuskäyttöön.

Mainoksen sisältö

Mainonnassa tulee ottaa huomioon mainonnan perussäännöt eikä mainonta saa olla hyvän tavan vastaista. Mikäli mainoskampanja rikkoo näitä ehtoja, keskeytämme mainoskampanjan, emmekä ole velvollisia korvaamaan aiheutuneita kustannuksia Asiakkaalle. Asiakas on vastuussa siitä, ettei mainonnan sisältö loukkaa lainsäädäntöä.

Miksi kannattaa rekisteröityä asiakkaaksi?

Sivuston asiakkaaksi kannattaa rekisteröityä, koska tämän myötä koko tilausprosessi hoituu nopeammin.

 • Rekisteröitymisen myötä laskutusmahdollisuus aukeaa
 • Saat käyttöösi mediapankin, jonne voit tallentaa jo ennakkoon materiaaleja ja ne pysyvät tallessa siellä

Mainoskampanjan muutokset ja peruutukset

Mikäli haluat muuttaa mainoskampanjasi ajankohtaa, aineistoja tai asiasi koskee kampanjan peruutusta, olethan yhteydessä meihin suoraan joko sähköpostitse info@10naytto.fi tai puhelimitse 040 871 5883.